Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader
 • CD Color logó

  CD-Color GmbH & Co. KG

  A CD-Color Németország egyik vezető festék- és lakkgyártó vállalata a Dörken-csoport tagja. Családi tulajdonú középvállalat, mely Európa szerte kereskedői hálózatán keresztül a profi építők részére gyárt és értékesít magas minőségű festékeket, lakkokat, favédő termékeket.

 • Gyefa Kft.

   

  A Gyefa Kft. Magyarország második legnagyobb rétegelt ragasztott fagyártója. 1974-ben gyártották üzemünkben az első ragasztott fatartókat.

  A Gyefa Kft fő profilja a rétegelt ragasztott fa gyártása egyedi íves formákban, de egyenes tartókat is gyártanak, forgalmaznak. A Gyefa Kft által gyártott, forgalmazott rétegelt ragasztott faelemeket természetesen vállalják összeépíteni, igény szerint egy-egy építményen minden faszerkezeti munka kivitelezését elvégezik.


  Több mint 30 éves gyakorlat!

   

  A cég vezetése több mint 30 éve foglalkozik különböző „mérnöki faszerkezet” gyártásával, végzi az egyedi szerkezetű tervek helyszíni szerelését, részt vesz tervezési feladatokban. Ez a gyakorlat, szakmai tapasztalat alapozza meg a több éves, kitűnő referenciákkal rendelkező piaci jelenlétüket.

   

  Tevékenységi körök: Rétegelt Ragasztott Fa és Színházi Padozat, Padló, Fahíd Építés
 • Feso Kft. logó

  F&O Komplett Építőipari Kft.

  Az F&O Komplett Építőipari Kft. elődje a Komplett Építõipari GMK. 1984-ben alakult a DÉLÉP Békés megyei Leányvállalatánál dolgozó szakemberek egy csoportjából 10 fővel.

  1988-1991-ig főállásban 15 fő GMK taggal és 25 - 30 fő alkalmazottal végeztek építési-szerelési munkákat.

  1992-ben megalakult az F&O Komplett Építőipari Kft.-t 40 fős alkalmazotti létszámmal. Ettől az időponttól kezdve több jelentős gyulai és Békés megyei beruházás megvalósításában vettek részt.

  Jelenleg 18 fős fizikai létszámmal és 50 - 60 fős állandó alvállakozói partnerekkel rendelkeznek. Összeszokott kivitelezői tevékenységük eredményeként megrendelőiknek minden esetben a vállalt határidőre, jó minőségű munkát ad át.

   

  Tevékenységi körök: Generál építőipari kivitelezés, Árajánlat készítés, Felmérés, Teljes körű építőipari kivitelezés, Fenntartás, Lebonyolítás, Beruházási fővállalkozás.
 • Komi Piktor Kft. logó

  KoMi Piktor Kft.

  A Komi Piktor Kft. 2014-ben alakult baráti összefogással, több mint 10 éves szakmai tapasztalatukra alapozva. Székhelyük a Békés megyei Kondoroson található, így a megyében már nagy ismeretségre tettek szert, legfőképpen Békéscsaba-Budapest és vonzáskörzetéből kapnak megbízásokat.

   

  Szakmai tudásukat itthon és Németországban szerezték és bővítették, azóta is folyamatosan nyomon követik a szakma változásait és az iparágban megjelenő új technológiákat. Csapatukkal részt vesznek szakmai továbbképzéseken, folyamatosan keressik az új és hatékonyabb megoldásokat.

   

  Tevékenységi körök: Belső festés, Felújítás, Nyílászárók felújítása, lakások belső-külső felújítása, Tapétázás, Hőszigetelés, Külső festés, Nemes vakolatozás, Gépi glettelés-festékszórás, Ipari festés
 • Tóth és Társa Építőipari Kft. logó

  Tóth és Társa Kft.

  A Tóth és Társa Kft. megalakulásától kezdve komoly figyelmet fordított a korszerű géppark kialakítására. A társaság munkavállalói a cég saját tulajdonában lévő szerszámokkal, kisgépekkel (HILTI, BOSCH) végzik a feladataikat, az egységes megjelenést biztosító, a társaság logójával ellátott munkaruhákban.

  A megrendelők igényeinek teljes körű kielégítése érdekében a Pécs, Diófa u. 2. szám alatti telephelyen Burkolástechnikai Szaküzletet alakítottak ki, mely szaküzletben a legnevesebb hazai és európai uniós országok gyártóinak kiváló minőségű és kedvező ár-érték arányú termékei állnak a kivitelezők

  A társaságot megkereső megrendelő a feladat felvázolása után a lehetőségek szerinti legrövidebb időn belül konkrét írásos árajánlatot, illetve műszaki javaslatot kap. Az árajánlatoktól függően a beszállítókon keresztül projekt árakat készítenek és a legnagyobb kedvezmény elvén működő árak kerülnek beépítésre az ajánlatba.

  A társaság által beépített és forgalmazott anyagok helyszínre szállítását és minden logisztikáját biztosítják.

  A Tóth és Társa Kft. komoly gondot fordít az építkezések akadálymentesítésére, illetve a balesetmentes munkavégzés biztosítására. Minden munkaterületet egészségügyi dobozzal látunk el, mindenki által hozzáférhető helyen. Munkavállalóik rendszeres munkavédelmi oktatásban részesülnek, a biztonságos munkavégzéshez szükséges egyéni védőeszközöket névre szólóan biztosítjuk a részükre.

  Társaságuk vezetése 2009. év elején úgy döntött, hogy megkezdi néhány speciális építőanyag forgalmazását. Kivitelezőként gyakran szembesültek azzal, hogy egyes minőségi termékek beszerzése nehézkes, az ellátás akadozó. Mivel hisznek abban, hogy a minőségi kivitelezés csak minőségi építőanyagok felhasználásával valósítható meg, - a társ- és alvállalkozó partnerekkel történő egyeztetés után - kiválasztásra került néhány építőanyag gyártó, melyek termékeit a régióban a TÓTH és TÁRSA Kft képviseli.

  Munkatársai szakmai tudása révén mind a profi, mind a lakossági igényeknek magas szinten tudnak megfelelni. Helyszíni felmérés alapján készítenek árajánlatokat, akár több műszaki megoldást is kínálnak. Céljuk nem csupán az eladás, hanem az ügyfél számára a legkedvezőbb megoldás értékesítése. 

  Tehát ők nem terméket adnak el, hanem a problémát oldják meg!

   

  Tevékenységi körök: Generál építőipari kivitelezés, Árajánlat készítés, Felmérés, Teljes körű építőipari kivitelezés, Fenntartás, Lebonyolítás, Beruházási fővállalkozás.
 • Graco logó

  Bvba Graco Distribution

   Az 1926-ban alapított Graco a folyadékkezelő rendszerek és szóróberendezések piacvezető gyártója.

  A Graco termékek használatával a folyékony anyagok széles választékát képes felhordani, kezelni és elosztani ipari és építőipari környezetben egyaránt.
  Gyakorlatilag mára a Graco a világ legnagyobb festékszóró berendezés gyártója.


  Az alábbi üzletágak működnek a Graco keretein belül:

   

 • Pro Licht logó

  ProLicht Hungary Kft.

   

  A globalizált kereskedelem világában kifinomult "signage" megoldásokat fejlesztenek ki és gyártanak. Ennek során a szállítást és a helyszíni telepítést is felügyelik. A nemzetközileg aktív ügyfelek nagy száma már évek óta megbízik bennük partnerként a világméretű projektekben. Ez többek között olyan szolgáltatásokat is magában foglal, mint a

   

  • Signware megoldások, amelyek megfelelnek a globális márkák szabványosított megjelenésének magas követelményeinek (CI / CD).
  • Globális kulcsrakész szolgáltatás - szállítanak és telepítenek helyben - világszerte!
  • Globális exportmenedzsment - nemzetközi logisztika, figyelembe véve az egyes országok eltérő jogi szabályait is.

   

  A Global Signware Alliance tagjaként részt vesznek egy világméretű partnerségi hálózatban. Ez biztosítja a ProLicht Group közvetlen hozzáférését a nemzetközi tapasztalatokhoz, szakértelemhez és ismeretekhez, hogy a világon az országok hosszú listáján helyszíni projekteket valósítsanak meg.

   

  Tevékenységi körök: Reklám pilonok és reklám-feliratok gyártása, továbbá logo gyártás és dobozolt világító betű gyártás reklám-feliratokhoz.
 • Suttner logó

  Suttner Kft.

   

  Bármilyen típusú Signage-termék gyártását vállalják (profilok, betűk, világító dobozok, feszített fóliás dobozok, pylonok, 3D-s tervezés stb.) Cégükben több mint húsz évnyi nemzetközi és műszaki tapasztalatot halmoztak fel. A MINŐSÉGELLENŐRZÉSTnagybetűkkel írják. Megrendelt terméktől függően, a legkorszerűbb és a legmegfelelőbb technológiát választják a fényreklám legyártásához. A vállalat további erőssége a projektmenedzsment a délkelet-európai régióban; szívesen elvégzik Ön helyett a térségbeli felméréseket, engedélyeztetést, valamint szerelési és karbantartási munkákat. Egyeztetést, valamint szerelési és karbantartási munkákat.

   

  Tevékenységi körök: Reklám pilonok és reklám-feliratok gyártása, továbbá logo gyártás és dobozolt világító betű gyártás reklám-feliratokhoz.
 • GALÉRIA INVEST Kft.

   Békéscsabai székhelyű családi vállalkozás 2004-től foglalkozik magas-,mély- és útépítési építőipari illetve parképítési kivitelezéssel. Ezek mellett környezetvédelmi- és ipari beruházásokban vesznek részt.

  Vállalkozási formái lehetőség szerint generál kivitelezés, nagyobb projektekben alvállalkozás. A cég eddigi pályafutása során állandó beszállítói kört alakított ki, így nem okoz gondot a környező megyékben vagy a határon túl történő munkavégzés sem. Az esetlegesen szükséges többletlétszámot műszakilag jól felkészült, alvállalkozókkal pótolják, mindig a vállalt feladathoz igazítva.

  A Kft. 70-80% -ban közbeszerzési eljárásban pályázik építőipari munkára. A hiányzó 20-30% -os szolgáltatásait közületeknek, magánvállalkozásoknak nyújtja. Céljuk a folyamatos fejlődés és annak fenntartása. Árbevételük évről – évre növekszik Mély- , magasépítési és útépítési munkák irányítását szakmailag jártas munkatársaik végzik.

  A cég bővítése érdekében 2018.09.29-én a Köviép Kft. -nek az építőipar kivitelezői része, illetve építőanyagkereskedése és betonelem gyártó üzeme beolvadásra került Galéria Invest Kft-be. Ezzel egyetemesen szakembereinek száma megnövekedett, így tartva a megrendelői igényeket, illetve biztosítva a folyamatos fejlődésüket.

   

  Tevékenységi körök: Mélyípétés, Útépítés, Magasépítés, Gépészet, Karbantartás, Kert-park építés, Betonelem gyártás, Építőanyag kereskedelem.
contact background

Kapcsolat

Kérdése van? Vegye fel Velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére.

Kapcsolat