Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader

Cégünk a piacvezető amerikai Graco festékszóró gyártó cég hivatalos magyarországi forgalmazója.
Értékesítjük, szervizeljük a legkülönbözőbb felhasználási területen mint az ipar, építőipar, vegyipar, faipar, autógyártásban használatos Graco berendezéseket és kiegészítőket.

 

 

A Graco rendkívül széles választékban kínál festékszóró berendezéseket minden felhasználási terület és felhasználói igény kielégítéséhez. Legyen akár festéssel foglalkozó profi kivitelező, ezermester, háztulajdonos, vagy legyen szó barkácsolásról vagy ipari minőségű finom felületkezelésről, választékunkban megtalálja az iparág legmegbízhatóbb, legtartósabb, legpontosabb és legtöbb időt megtakarító festékszóróit.

A megfelelő festékszóró kiválasztása komoly kihívást jelenthet. Nincs minden célra alkalmas megoldás. Sok tényezőt kell számításba venni, amikor egy adott munkához ki kell választani a megfelelő festékszórót. Ha pontosan tudja, hogy mit kell festenie, és az adott feladat milyen követelményeket támaszt, már jóval egyszerűbb dolga van. Az alábbi kérdések megválaszolása hozzásegíti Önt a helyes döntés meghozatalához, és biztosítják, hogy a választott termék megbízhatósága és teljesítménye a Graco festékszóróitól elvárt szintet nyújtsa.

 

A megfelelő festékszóró kiválasztása

 

1. Milyen anyagot fog szórni?

A szórni kívánt anyag típusa meghatározza a szükséges fúvókaméretet. A festékszórók a hozzájuk tartozó legnagyobb fúvókaméret szerint vannak kategorizálva, így ha többféle anyagot szeretne használni, olyan berendezést kell választania, amely sokoldalúbb felhasználást tesz lehetővé. Nézze meg, hogy mi az a legkisebb fúvókaméret, amely a szórandó anyaghoz szükséges, és hasonlítsa össze a megvásárolni kívánt festékszóróhoz megadott maximális fúvókamérettel. A Graco festékszórói egy adott maximális fúvókaméretig minden méretet támogatnak, és jellemzően a nagyobb, építőipari felhasználásra szánt berendezések alkalmasak inkább a nagyobb fúvókaméretet igénylő, sűrűbb anyagok szórására.

2. Heti szinten hány liter anyag szórását tervezi?

Nem minden festékszóró való azoknak a vállalkozóknak, akik egész nap használják a berendezést. A Graco a kisebb festési munkálatokat végző háztulajdonosoknak szánt, belépő szintű berendezésektől a professzionális, egész napos használatra tervezett festékszórókig számos megoldást kínál. A belépő szintű Magnum festékszóróink háztulajdonosok vagy részmunkaidős vállalkozók számára készültek. Contractor termékcsaládunk azok számára készült, akik a berendezésekkel a megélhetésüket kívánják biztosítani, és akiknek ezért sokféle anyag szórására alkalmas, sokoldalú megoldásra van szükségük.

3. Milyen típusú felületekre fog permetezni?

A különböző felületeken különböző anyagok használhatók, illetve ezeken különböző felületi minőség érhető el. A megfelelő festékszóró és szórófej kiválasztásakor a felhasznált anyagot és az elvárt minőséget is figyelembe kell vennie.

4. Mennyit kíván költeni?

Egy festékszóró megvásárlása befektetés. Valószínűleg nem szeretne túlköltekezni, és többért fizetni, mint amire szüksége van, ugyanakkor biztosan nem szeretné alulbecsülni az igényeit, és később csalódni. Az árbeli eltérések számottevőek, melyek a szóróval szemben támasztott követelményektől függenek. Egy festékszóró vásárlásakor az ár mellett azonban néhány fontos paramétert, úgymint a maximális fúvókaméretet, az áramforrást, az anyagokkal való kompatibilitást, illetve az egy hét alatt permetezendő mennyiséget is érdemes figyelembe vennie.

 

 

contact background

Kapcsolat

Kérdése van? Vegye fel Velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére.

Kapcsolat