Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader

 


 logo-delta-woodprotectionae8a4819-85487b88@1068w

 


 

A Delta Woodpotection favedő bevonatcsalád átfogó, egyszerű és optimális megoldást kínál kül – és beltéri fafelületeink védelmére. A rendszerbe állított termékek egymást kiegészítve biztosítják a Delta felületvédelem korszerű és innovatív előnyeit.

 

  1. Impregnáló alapozók extra védelemmel a felületkárosító gombák, algák ellen. Használatukkal homogén, foltmentes felület képezhető a hossztoldott fafelületek esetében is.
  2. Impregnáló lazúrok a felületbe  hatolva együtt mozognak “élnek” a fával, nyíltpórusú felületük biztosítják a fa “lélegzését” a felület mozgását felpattogás nélkül védik meg. Felületük egyszerűen felújítható.
  3. Középvastag lazúrok a rugalmas felületvédelmet biztosítják. A Delta PowerTec technológia a felületbe impregnálva véd a gombák ellen, a felület vízfelvételét kb. 30%- al csökkenteni tudja, így az kevésbé lesz hajlamos a repedésre. Filmképző elasztikus zárórétege követi a fa mozgását.
  4. Vastag lazúrok, egy munkamenetben felhordható extra retegvastagságukkal kiváló éltakaró képességükkel a nyílászárók, illetve járófelületek nagy biztonságú, szennytaszító, teherbíró záró bevonata.
  5. Rugalmas fedő zománcok, a nanotecnológiás gyártási eljárásnak köszönhetően vékony rétegben, kíváló fedőerővel rendelkeznek. Használatuk során a fa struktúrája megmarad és egyben nem gátolják a fafelület  természetes páravándorlását.
  6. A korszerű RenoDuo felületfelújító rendszer tartós megoldást kínál a régi sötét, beszürkült lazúrfelületek felújítására.
  7. Delta Woodprotection lazúrok színezéséhez a CD-Color egy saját gyártású színezőpigment- családot használ, mely bevizsgált rendszert alkot a termékekkel. A színkeverési rendszer garantálja a kezelt felület maximális UV-védelmét a technológia jelenlegi állása szerint.
  8. A Delta Woodprotection felületfelújítási program betartásával a kezelt felületek hosszantartóan megőrzik eredeti színüket és minőségüket.
contact background

Kapcsolat

Kérdése van? Vegye fel Velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére.

Kapcsolat