Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader

A Delta Woodpotection favedő bevonatcsalád átfogó, egyszerű és optimális megoldást kínál kül – és beltéri fafelületeink védelmére. A rendszerbe állított termékek egymást kiegészítve biztosítják a Delta felületvédelem korszerű és innovatív előnyeit.

 

  1. Impregnáló alapozók extra védelemmel a felületkárosító gombák, algák ellen. Használatukkal homogén, foltmentes felület képezhető a hossztoldott fafelületek esetében is.

  2. Impregnáló lazúrok a felületbe  hatolva együtt mozognak “élnek” a fával, nyíltpórusú felületük biztosítják a fa “lélegzését” a felület mozgását felpattogás nélkül védik meg. Felületük egyszerűen felújítható.

  3. Középvastag lazúrok a rugalmas felületvédelmet biztosítják. A Delta PowerTec technológia a felületbe impregnálva véd a gombák ellen, a felület vízfelvételét kb. 30%- al csökkenteni tudja, így az kevésbé lesz hajlamos a repedésre. Filmképző elasztikus zárórétege követi a fa mozgását.

  4. Vastag lazúrok, egy munkamenetben felhordható extra retegvastagságukkal kiváló éltakaró képességükkel a nyílászárók, illetve járófelületek nagy biztonságú, szennytaszító, teherbíró záró bevonata.

  5. Rugalmas fedő zománcok, a nanotecnológiás gyártási eljárásnak köszönhetően vékony rétegben, kíváló fedőerővel rendelkeznek. Használatuk során a fa struktúrája megmarad és egyben nem gátolják a fafelület  természetes páravándorlását.

  6. A korszerű RenoDuo felületfelújító rendszer tartós megoldást kínál a régi sötét, beszürkült lazúrfelületek felújítására.

  7. Delta Woodprotection lazúrok színezéséhez a CD-Color egy saját gyártású színezőpigment- családot használ, mely bevizsgált rendszert alkot a termékekkel. A színkeverési rendszer garantálja a kezelt felület maximális UV-védelmét a technológia jelenlegi állása szerint.

  8. A Delta Woodprotection felületfelújítási program betartásával a kezelt felületek hosszantartóan megőrzik eredeti színüket és minőségüket.

 

 

 

Delta Woodprotection Termékválaszték

 

Delta Woodprotection termékeink

 

Delta Woodprotection Termékválaszték

 

Delta Woodprotection Termékválaszték 2019

 

Delta Woodprotection Lazúr Színválaszték

 

Delta Woodprotection Referenciák

 

Reno Duo Rendszer - Lazúros

 

Reno Duo Rendszer - Zománcos

 

Műszaki Segédlet Kivitelezők Részére

 

Delta Hydrostop 9.04

 

Delta Hydrolasur 5.10

contact background

Kapcsolat

Kérdése van? Vegye fel Velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére.

Kapcsolat